Update

Pentru ca nu va inghesuiti prea tare la scris ma gandesc sa nu las saptamana sa treaca fara un articol nou pe blog.

Mai ales ca avem ceva noutati. Avem o colega noua. Alina Patilea e si ea de week-end-ul trecut “Teen” si a inceput treaba cu grupa de copii si grupa de adulti. Incercam pentru prima data sa lucram cu doi coordonatori de grupa in acelasi timp – Alina si Victoria impart adultii iar Mihai si Victoria – alta noutate – grupa Radio 21. Asa cum veti gasi si pe site, de saptamana asta suntem parteneri  cu postul de Radio, o parte dintre dj-ii si colaboratorii lor participa la cursul nostru intr-o grupa exclusiv Radio 21.

Mai departe – asteptam pe 9 Mai spectacolele grupelor Victoriei si Danei – cred ca or sa fie savuroase – Edi in rochie de mireasa nu e ceva ce vezi in fiecare zi. Iar pe 16 “Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” – va fi savuros. Mergem si la festival cu liceenii nostri – pe 21 la Maiart unde va asteptam sa ne sustineti.

Deja ne-am facut planuri pentru excursia de la sfarsitul lui Iunie, o parte din locuri au fost confirmate deci ne pregatim si de vacanta – vacanta in care va asteptam si pe voi.

Si nu in ultimul rand, pe 27 Aprilie la ora 20:00 LA SCENA va astept la spectacolul “Frumoasa Calatorie a Ursilor Panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfuth.

Cam atat…scrieti pe blog!

1 Comment

  1. Nici macar la fiecare repetitie, multumescu-ti Doamne.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s