Trupa Teen Media invitata sa participe la aniversarea ONU

Am ajuns aprope de a avea primul produs al Trupei Teen Media, la capatul a 2 luni de repetitii si cautari. Am selectat dintre cursantii Teen Media 3 oameni desosebiti – Anisa, Alex si Edi care impreuna cu Maria si Laura, studente la facultatea de teatru din cadrul UNATC, au pus in ordine personajele din piesa lui Visniec. Ne-am bucurat si de participarea speciala a actorilor Stefan Nistor si Florin Fratila.

Avem un proiect special, este un spectacol care are o componenta importanta de improvizatie. Speram sa aducem cat mai multa lume la teatru si cat mai multi oameni sa intre si sa inteleaga ideile si gandurile pe care vrem sa le facem publice.

Proiectul “Spectatorul Condamanat la Moarte” este primul cu care Trupa Teen Media vede lumina reflectoarelor intr-un mega-eveniment caritabil organizat de Asociatia BISMUN in colaborare cu Teen Media cu ocazia aniversarii a 65 de ani de la infiintarea ONU in Aula Magna a Facultatii de Drept, Duminica 24 Octombrie incepand cu orele 19:00.

Informatii despre eveniment puteti gasi pe Romania Cultural si pe BISMUN .

Practic acest eveniment va coincide cu prima aparitie pe scena a Trupei Teen Media si cu avanpremiera spectacolului.

Despre spectacol, despre trupa Teen Media, precum si despre premiera oficiala a spectacolului de La Scena (Teatrul Arca) vom reveni zilele urmatoare cu posturi si pareri.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s