Delir in peste 120 de oameni

Ce mai freamat…Felicitari! Nu stiu cat de valoros a fost spectacolul dar sunt mandru de ce ati realizat voi, fiecare in parte. Cred ca am reusit sa ne atingem scopurile si mai ales am bucurat multimea de oameni care au venit sa va vada. In sala s-a ras, s-a aplaudat, a fost o ora din viata lor pe care au castigat-o datorita voua. Pentru ca despre asta e vorba in teatru – sa ii oferi o seara frumoasa celui care se aseaza pe scaun in fata ta sa te priveasca. Iar voi ati reusit.

Nu mai conteaza nimic. Nu mai e nimic important. Ce ati simtit voi, emotiile, marirea si ce au simti ei se intampla doar o data. In cazul nostru s-a intamplat ieri. Nu uitati momentul asta. E unul de gratie.

Va felicit sincer pentru tot. Te felicit Diana pentru ca ai reusit sa treci “examenul vietii” si ai vazut ca publicul a apreciat. Ma bucur Ramona ca ai facut din personajul tau un om care traia adevarat. Olga, sper ca au meritat toate cazaturile, iti multumesc. Alina seriozitatea ta a ajutat mult, ti-ai facut datoria ca un profesionist. Ioana – nu mai spune niciodata “nu pot”. Se poate orice, ai vazut doar. Mihaela, ai fost sexy si ingenua si cuminte si dragalasa si rea si de toate. Mi-a placut mult. Bravo Mirela, am simtit determinarea ta. Tine-o tot asa. Calin, te felicit ca ai mers inainte – esti un tip inteligent si pe scena se vede asta. Edi, ai facut un spectacol bun. Chiar bun. Sunt mandru. Iti multumesc Stefan ca m-ai ajutat si apreciez tot ce faci aici. Ati fost superbi. Nu mint.

A fost inca o dupa-amiaza Teen Media reusita. La cat mai multe!

1 Comment


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s