Doua zile cu Caragiale

A fost un week-end incarcat pentru grupa de avansati pregatita de Mihai Calota. Spectacolul “O scrisoare pierduta” a adunat in sala Teatrului Arca in cele doua zile de spectacol peste 200 de spectatori. Emotiile au fost mari, probabil mai mari pentru noi pentru ca nu stiam cum vor reactiona actorii nostri la 2 zile de spectacol c0nsecutive.

Micii nostri mari actori si-au facut datoria insa cu varf si indesat si au fost aplaudati cu multa caldura in urma celor doua reprezentatii.

Vreau sa va felicit pentru tot ce ati reusit sa faceti, pentru salile pline pe care le-ati meritat! Bravo Nicola pentru ca ti-ai invins prejudecatile! Roxana, ai avut mult de munca, ai tratat cu seriozitate proiectul! Felicitari Claudia, ai fost minunata si chiar am crezut in personajul tau! Andreea esti un om special si iti multumesc pentru energia pe care o aduci! Lavinia, am fost surprins de progresul tau, felicitari! Ioana, ai fost stapana pe situatie, Bravo! Mi-a placut foarte mult ce ai facut Elena, a fost foarte amuzant si credibil. Micuta Roxana, ai facut fata cu brio la toate cerintele, felicitari!

Iti multumesc Mihai pentru tot ce faci la Teen Media si felicitari pentru un spectacol care “a stat in picioare”!

Urmeaza Spectatorul Condamnat la Moarte cu Trupa Teen Media – Marti la ora 20 si in week-end spectacolele cu copii si grupa Danei Voicu de adulti! Va asteptam la toate evenimentele noastre!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s