Noutati din camera rosie…

Aproape au trecut 2 ani. Este incredibil cum trece timpul. Nici nu intuiam, cand am postat primul anunt pe internet despre cursurile noastre, ca vom ajunge aici. Nu stiam cum va fi. Acum stim.

Cand am intrat in poveste, eram noi, Teen Media, si inca alte doua ateliere unde se facea actorie in Bucuresti. Intre timp, si nu putem sa nu punem asta si pe seama succesului pe care il avem si noi, prima pagina pe google s-a umplut de rezultate distincte la interogarea “cursuri de actorie”. Bineinteles, modul in care tratam participantii nostri la workshop-uri si profesionalismul pe care echipa noastra deja nu mai are nevoie sa-l demonstreze pe internet ne-au tinut acolo sus, probabil in varful topului. Pentru asta trebuie sa va multumim voua, celor care cititi astazi articolul asta.

Acum gandul ne sta la cele doua evenimente importante din vara – tabara de actorie de la mare si aniversarea celor 2 anisori. Ca de obicei, avem surprize pentru evenimentul din Septembrie de la (probabil tot) Teatrul Nottara unde vom reprezenta un spectacol deosebit de ce am lucrat pana acum. Va fi cu siguranta un show special, si, pentru prima data intentionam sa programam acest spectacol realizat de una din grupele noastre in stagiunea Teatrului Arca de La Scena – practic Trupa TeenMedia va face o adoptie de 11 cursanti.

Prin demisolul de la Scena se pregatesc si alte intamplari – grupa Victoriei este in prag de spectacol – 12 Iunie e ziua ce mare. “Laboratorul de Magie” (denumirea asta a venit acum) mai are pentru voi in luna Iulie alte 4 spectacole programate, cu grupa de copii si cele 3 grupe de adulti. Si am umplut peretii cu afise de spectacol.

Am facut si o noua “achizitie” la capitolul traineri – Laura Marin se ocupa de grupa de copii, impreuna cu Cristi.

Din Septembrie vom avea 3 spectacole (surpriza), printre care si cel de la aniversare in stagiunea de La Scena, productii exclusiv Teen Media, la care va invitam cu mare drag. Probabil ca asta incununeaza eforturile noastre de a realiza productii de calitate impreuna cu ai nostri cursanti, dar si impreuna cu actorii profesionisti cu care lucram.

Va asteptam in tabara, deja s-a strans o gasca super – detalii gasiti mai jos intr-un post sau pe mail/telefon (cat mai repede ca atingem capacitatea maxima). Si multumim. Pentru tot!

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s