Curaj, culoare si “Conflicte”


Felicitari dragilor! A fost o dupa-amiaza reusita, au fost emotii, le-am simtit dar sper ca a meritat! A fost un spectacol viu si colorat asa cum Victoria ne-a obisnuit. A fost amuzant, nici unul din spectatorii vostri nu a regretat ca a fost cu noi.

O sa va felicit pe fiecare in parte, asa cum fac de obicei. Felicitari Ami ai fost puternica si autentica, bravo Delia, mi-a placut enorm vocea ta, felicitari Roxana, ai fost o plangacioasa superba! Bravo Costel, a fost excelent, mi-a placut foarte tare bucata voastra si felicitari Elena! Ai fost credibila si ai echilibrat foarte bine relatia! Cristina si Gabriela, trebuie sa va felicit in mod special pentru ca ati reusit sa depasiti momentul dificil de la repetitii si ati invatat sa va comportati ca doua profesioniste care au de dus la capat un proiect, bravo! Baieti, jos palaria pentru curaj! Bravo Vladut, felicitari Radu ati fost deliciul salii! Alex a fost si el la mare inaltime!

Va multumesc ca ati fost cu noi, va multumesc ca o sa fiti si mai departe si nu uitati ca asta e doar primul pas pe scena! Iti multumesc Victoria pentru tot! Si va multumesc si voua, cititorilor nostri! Va asteptam la urmatoarele noastre spectacole!

Urmariti blogul pentru ca in curand apar surprizele!

1 Comment

  1. Emotii mari, dar am trecut cu bine!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s