Toate lucrurile au totusi un sens

Si daca orele pe care le-am petrecut impreuna au dat pana la urma roade pe scena este meritul vostru. Ati avut un text dificil, lung si greoi pe care impreuna l-am facut sa traiasca. Intotdeauna se poate mai mult, dar discutiile noastre au avut roul sa va indarjeasca sa puteti duce la bun sfarsit acest proiect al nostru care a fost in pericol sa nu se mai infaptuiasca.

Felicitari Alex pentru ca atitudinea ta si curajul si bucuria jocului te fac sa fii intr-adevar fluture. Andrei, ai fost ceasul dupa care s-au ghidat partenerii, felicitari, ai reusit sa tii spectacolul! Frumoasa Madalina, deja mi-e dor de voi, de toti si Mada, daca nu ai fi fost tu cu singuranta repetitiile erau mult mai anoste. Violeta, ai reusit. Asa pe ultima suta de metri ai reusit sa te aduni, bravo, a fost foarte greu. Diana, iti multumesc pentru felul tau de a fi si pentru intelegere si mergi inainte 😉 ! Mircea, sper ca inceputul asta te-a multumit si sper ca te-ai simtit bine, ai facut tot ce ti-am cerut si ai incercat mereu sa aduci imbunatatiri, felicitari!

Trebuie sa le multumim si celor 8 ingerasi care au fost cu voi si nu numai ca au urcat pe scena langa voi, dar au adus energiile lor pentru buna reusita a spectacolului! Multumim Dorin, Ioana, Diana, Daniela, Monica, Larisa, Alida si Mihai!

Va asteptam pe toti la spectacolele din week-end!

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s