Din nou in casa noua!

Multe lucruri s-au intamplat in ultima vreme la Teen Media. Am lasat pe ultima suta de metri anunturile ca sa va luam prin surprindere. Tot misterul din ultima vreme de la cursuri, casuta de la subsol lasata goala si agitatia din ultimele luni isi gasesc acum raspunsurile.

Asa cum spuneam in posturile trecute – surpriza din vara asta e ca ne-am mutat de “La Scena” in…Culise 🙂 . De data asta nu mai suntem in gazda ci avem locul nostru, cu teatrul nostru si cu micul bar de rigoare. Proiectul apartine Teen Media Workshops impreuna cu Asociatia Culturala IN CULISE si In Culise Teatru Bar si este unul din putinele proiecte de teatru independent care includ in program spectacole de amatori si studenti.

Altfel nimic nu s-a schimbat. Noi suntem aceiasi, Mihai, Victoria, Dana si Alina sunt cu noi si abia asteapta sa inceapa noile grupe si pana si vechea biblioteca si-a gasit locul in noua camera rosie. In continuare va oferim acelasi profesionalism si am pastrat aceeasi oferta de bun simt.

Ne dorim din tot sufletul sa va simtiti bine aici in noua camera rosie si sa ducem mai departe, cu noile resurse, misiunea TeenMedia si mai nou…In Culise. Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi! Cautati-ne pe Facebook – In Culise Teatru Pub si LIKE!!!

Advertisements

3 Comments

  1. Superb! Abia astept!

  2. Vaaaaai ce fruuuuumos!!!! 😡

    • Scz am gresit semnul :))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s