Omul cu o singura aripa – Examenul de maturitate Teen Media

Duminica scena de la Nottara a parut mai mica. Nu mai era uriasul din povesti gata sa-l doboare pe Fat-Frumos. Asta pentru ca Fat-Frumos a crescut. A crescut mult de anul trecut de la Paparazzi pana acum. Luminile s-au aprins si minunea s-a infaptuit. Minunea asta pe care cu sacrificii si munca o planuim de 4 luni. Am aratat ca se poate duce un spectacol de doua ore cu niste omuleti frumosi care au depasit orice asteptari.

Omul cu o singura aripa este un spectacol despre care suntem convinsi ca va avea succes in stagiunea Teatrului In Culise unde va fi gazduit pentru 12 reprezentatii. Iata ce lucru maret am realizat, am reusit sa construim un spectacol bun de dat la publicul larg. Bineinteles ca nimic din tot ce s-a intamplat in ultimile 4 luni si Duminica seara la Nottara nu ar fi fost posibil fara voi, cei de pe scena din toate spectacolele noastre din ultimii doi ani, cei din sala si cei care vor citi aceste randuri.

Felicitari dragii mei! Ati depasit toate limitele, ati fost niste adevarati Feti Frumosi si ati invins Zmeul! Felicitari Diana pentru monologul superb care ne-a zbarlit parul tuturor, felicitari Larisa pentru curajul tau si pentru naturaletea cu care ai condus personajul, Felicitari Mihaela, ai fost serioasa si dedicata, iti multumesc! Blestemul…superb. Alida, ai fost foarte buna, ai fost in fiecare personaj credibila si valoroasa. Bravo Dorin, ai avut ceva de munca dar toata lumea te-a apreciat! Ioana, ai fost savuroasa, felicitari, ai fost o surpriza pentru mine! Bravo Ani, ai crescut si tu de la Caragiale si ai reusit sa duci rolurile asa cum trebuia. Mihai, nu trebuie sa ai ganduri negative, sigur ca intotdeauna se poate mai bine dar ai avut bucati in care ai fost credibil si asta e important! Fruntea sus si felicitari! Andreea, felicitari! Am fost uimit de tine si am apreciat incrancenarea cu care ai realizat vagabondul. Bravo Monica, ai fost minunata, ai fost foarte disciplinata si ti-a folosit enorm! Iar Daniela….Daniela mi-a placut mult, mi-au placut toate scenele si mi-a placut adevarul din ochii tai in fiecare moment. Felicitari! Tot ce am scris aici inseamna prea putin pentru minunea care sunteti si va multumesc din inima ca existati!

Pentru spectacolul de Duminica vreau sa multumesc partenerilor nostri care ne-au ajutat sa avem o vizibilitate optima atat in on-line cat si in publicatii si pe strada. Multumim ŞapteSeri, Lumebună.ro, OnlineGallery.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Studenţie.ro, ÎnOraş.ro, Yazee.ro, Ambition, Observator Cultural, Zoom Tv, Phoenix Media si celorlalti care au promovat si sustinut OMUL CU O SINGURA ARIPA. Multumesc Matei Visniec pentru textele minunate pe care le scrieti si pe care avem sansa sa le punem in scena! Vreau sa multumesc compozitorului Constantin Grajdian pentru muzica extraordinara pe care a pregatit-o pentru acest eveniment – a fost unul din punctele forte ale spectacolului. Multumesc Cosmin pentru fotografii si pentru activitatea ta de la Teen Media din ultimii doi ani, ne-ai ajutat sa avem mereu afise si amintiri frumoase.

Au trecut doi. Urmeaza al treilea. Cu spectacole noi, oameni noi si cu mult praf de stele! Este minunat sa pot sa scriu aceste randuri si sunt convins ca voi avea in continuare ocazia. Va asteptam la ateliere, va asteptam la Teatrul In Culise si In Culise Pub – noul centru de entertainment Teen Media!

Va multumim tuturor!

Duminica scena de la Nottara a parut mai mica. Nu mai era uriasul din povesti gata sa-l doboare pe Fat-Frumos. Asta pentru ca Fat-Frumos a crescut. A crescut mult de anul trecut de la Paparazzi pana acum. Luminile s-au aprins si minunea s-a infaptuit. Minunea asta pe care cu sacrificii si munca o planuim de 4 luni. Am aratat ca se poate duce un spectacol de doua ore cu niste omuleti frumosi care au depasit orice asteptari.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s