Dar de data asta chiar stiu ce vad

Nu stiu!… Nu stiu cum sa-mi astern cuvintele, cum sa-mi adun gandurile din cauza emotiilor pe care le simt atunci cand imi aduc aminte de ce s-a intamplat in sala teatrului Nottara!

As vrea sa dau timpul inapoi, sa mai simt o data energia spectatorilor; emotiile din spatele cortinelor; concentrarea si spiritul de echipa al colegilor mei…. de fapt  noi nu ne putem numi colegi pentru ca noi suntem o familie. Sunt mandra ca pot face parte din tot adevarul asta!

Imi aduc aminte cu cata dedicatie veneam zi de zi la repetitii, cu cate pasiune ne-am creat costumele, cum fiecare voia sa ajute pe fiecare, cu ce pasiune am creat totul ! Sper ca am putut sa va transmitem toate aceastea. Tin a nu stiu cata oara sa ii multumesc lui Costel pentru muzica!!! Esti magic!

Deci VAD! Dar de data asta chiar stiu ce vad !   –  Multe repetitii pentru ca urmatoarele spectacole “Omul cu o singura aripa” sa fie la fel de bune ca primul, chiar mai bune, si pregatirea unui alt spectacol  in care, de asemenea, ne vom pune toata energia noastra si pasiunea!

Daniela Talau

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s