M-am indragostit de omul cu o singura aripa

M-am indragostit de Omul cu o singura aripa inca de la inceput…iar acum il iubesc. Si cred ca nu sunt singura – cu totii il iubim pe Omul cu o singura aripa pentru ca l-am construit noi cu sufletele noastre si am muncit impreuna pentru acel moment unic si plin de incarcatura sentimentala in care ne aplecam in fata publicului si primim aplauzele de la sfarsitul spectacolului.

Cu greu pot descrie mareata zi a spectacolului de la teatrul Nottara si cand ma gandesc ma cuprinde o emotie puternica pentru ca trairile au fost intense si unice – iti multumesc Cristi pentru ca mi-ai dat sansa de a juca in spectacolul tau si sper din suflet ca voi mai avea aceasta onoare! Esti un om si si un regizor extraordinar si sunt convinsa ca toti simtim la fel pentru tine si ne dorim un mic loc in inima ta! Am invatat ce inseamna prietenia atat la bine cat si la greu, lucrul alaturi de oameni diferiti, cu idei si principii diferite, o familie care te accepta asa cum esti, care te sprijina si iti da incredere in propriile forte chiar si atunci cand crezi cel mai putin in ele. Nu voi uita niciodata momentul in care am pasit prima data in sala de teatru de la Nottara ca “actor” si nu ca spectator, vocea lui Cristi care rasuna pretutindeni si ne dadea indicatiile de la prima repetitie acolo, cabinele de proba si holul in care am stat cu totii ingramaditi, emotionati si uniti in asteptarea marelui moment, cercul de incredere pe care l-am format inainte de ridicarea cortinei si aplauzele de la final!

Nimic nu se compara cu fericirea de a fi pe scena alaturi de niste oameni minunati cum sunteti voi, cei din echipa TeenMedia, si cu multa bucurie in glas va anunt ca “Da! Am gasit cheile” si vreau sa le impart cu voi!

Mihaela Horotan

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s