Când vrei să te faci actor..

Vrei să te faci actor.

DSC_0354

Te gândeşti la roluri mari, la faimă, la publicului care te adulează. Ştii că iubirea spectatorilor vine atunci când rămâi în memoria lor ca “the good guy/girl”. Aşa că nu prea vrei să accepţi roluri mici sau negative. Iar acest lucru este cât se poate de greşit. Şi neprofesionist. Un actor adevărat ştie că diversitatea rolurilor pe care le primeşte îl fac să crească.

DSC_0488

Dacă veniţi la scoala de teatru Teen Media, trebuie să ştiţi că indiferent de rolul pe care îl primiţi în spectacol, fie că sunteţi băieţii răi sau băieţii buni, se va produce o transformare în voi. Un rol altfel decât eşti tu înseamnă o nouă deschidere către lume, o mai bună înţelegere a celor din jur, o şansă de a descoperi cum e să fii în pielea altcuiva. Învăţaţi să iubiţi personajele pentru că nu veţi putea să jucaţi niciodată ceva ce nu iubiţi. Şi cum nu suntem toţi nici în viaţa reală Feţi Frumoşi sau Ilene Cosânzene, trebuie să vă faceţi curaj să intraţi şi în pielea personajelor mai puţin îndrăgite. Doar atunci veţi reuşi să înţelegi cu adevărat ce se află în culisele actorilor.

Odată cu acest curs de actorie veţi înţelege cât de important este fiecare personaj pentru ca povestea şi magia să existe…

  cropped-dsc_0886.jpg

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment